Adexpo ziet mensen zitten.

Add Design Furniture

Design meubilair voor high-end beurspresentaties. Eyecatchers op stands en events. Wie bijzonder zoekt, komt uit bij Adexpo.

Adexpo verhuurt design meubilair voor internationale beurzen en events. We voeren een collectie met groot onderscheidend vermogen: toonaangevend design en hoogwaardige kwaliteit.

Vanuit onze vestigingen in Roosendaal en Neuss, beleveren we meer dan 700 beurzen en events per jaar in West-Europa.

Dutch Design komt tot bloei.

In de zomer van 1988 lanceren vader en zoon Van Bezooijen hun bedrijf Adexpo. Het zijn hoogtijdagen voor Nederlands ontwerpers: Dutch Design komt tot bloei en groeit uit tot een begrip.

In het kielzog hiervan, brengt Adexpo vernieuwing op beurzen.

Vandaag volgen we nog altijd de waarden die ons zo ver hebben gebracht. We voeren een collectie die opvalt door design en kwaliteit. Met een team van bijna 100 professionals bieden we service van hetzelfde niveau. We denken mee, werken secuur en zijn 24/7 bereikbaar.

Ook wat betreft duurzaamheid lopen we graag voorop. Die mentaliteit uit zich in een modern wagenpark en een energiezuinig magazijn. Verder kiezen we structureel voor milieuvriendelijke middelen en materialen. En we houden een scherp oog op bedrijfsprocessen, op zoek naar kansen voor verduurzaming.